Storstryk för CSKA

Det var svårt för CSKA att komma till Mancheste och möta City. Det var klasskillnad mellan lagen och City vann med 5–2 och är klart för åttondelsfinal i Champions League.

Matchen började med att Manchester City mer eller mindre spelade ut ryssarna och hade gjort tre mål innan paus. Citys Sergio Aguero gjorde två av målen. CSKA hann dock med att reducera när Wernblom spelade fram Doumbia som gjorde mål. I början av den andra halvleken avgjorde Citys Alvaro Negredo med sitt 4–1. CSKA fick sedan en straff där man reducerade till 2-4 innan City på stopptid fastställde 5-2. City har ny kvalificerat sig för nästa omgång i Champions League.

Manchester C–CSKA Moskva 5–2 (3–1)

1–0 Sergio Agüero (3 str), 2–0 Sergio Agüero (20), 3–0 Alvaro Negredo (30), 3–1 Seydou Doumbia (45), 4–1 Alvaro Negredo (51), 4–2 Seydou Doumbia (71 str), 5–2 Alvaro Negredo (90).