Fotboll i helgen – Premier League

Det var som vanligt en händelserik sporthelg. I Premier League vann väntat både Manchester City och United. City spöade Arsenal med 1-0 hemma och United vann med 2-0 borta mot Queens Park Rangers. Även Tottenham och Liverpool vann och Tottenham hänger kvar på topp tre med en match mindre spelad. Chelsea fick oavgjort med Wigan.

Roy Hodgsons West Bronwich Albions vann borta mot Blackburn (och det var på tiden att man vann) med 2-1. Det betyder att man tar sig upp en bit från nedflyttningsstrecket. Newcastle – som hängde med bra – har börjat sladda något. Senast man vann en match var mot Everton femte november. Man klarade dock oavgjort borta mot United vilket var en stark insats.

Premier League

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.