Tyskland nära förlora mot Algeriet

stig-bjorne-fotbollsvm Foto: GETTY IMAGES OCH TTAlgerierna nära en jätteskräll i VM – tvingade fram förlängning, skriver Aftonbladet Sport idag. Algeriet chockade fotbollsvärlden och tyska folket i åttondelsfinalen. Först efter en förlängning kunde Tyskland vinna med 2-1. Men det krävdes 2 extra timmar för tyskarna att fälla ett imponerande Algeriet.

Algerierna skakade om tyskarna rejält och båda lagen skapade flera bra målchanser i en av VM:s hittills mest underhållande matcher.

Nu blir det ett tungviktsmöte mellan Tyskland och Frankrike i kvartsfinal i fotbolls-VM.

Stig Björne, Foto: GETTY IMAGES OCH TT

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.