Tungt för Malmö FF

Ja det höll i en halvlek mot Atletico Madrid, sedan gick det inte att hålla emot för Malmö FF på bortaplan. I första halvlek lyckades Malmö hålla uppe spelet, försvarade sig bra och man lyckades till och med att få hemmalagets spelare och tränare att se frustrerade ut över uteblivna mål. Då fanns det en strimma hopp om att kanske lyckas att få oavgjort – borta till och med.

Stig Björne

Men i den andra halvleken blev det rena överkörningen av Malmö FF. Efter två minuter kom första målet och därefter rullade det på ganska snabbt till 3-0 och i slutet blev det både fyra och fem noll, tyvärr. Man måste ha klart för sig att möta Atletico borta tillhör väl bland det svåraste man kan göra (tillsammans med ett antal andra topplag) så förutsättningarna är inte något vidare.

Olympiakos – som förlorade mot Malmö FF senast – vann hemma med 1-0 mot Juventus. Atletico toppar på sex poäng, Olympiakos tvåa på samma och därefter Juventus och Malmö FF på tre poäng var. I nästa omgång möter Malmö FF teamet Atletico hemma och Juventus möter Olympiakos hemma. Månne Malmö få en liten revansch hemma då den 4 november.