Marco Reus tippas skina för Borussia Dortmund

Marco Reus

Hans coach säger att Marco Reus har en otrolig fotbollshjärna med samma positioneringssinne som en spelare i Play Station.

VFL Borussia Mönchengladbachs tyska mittfältare Marco Reus bekräftade härom dagen att han kommande sommar ska spela för sin hemmaklubb Borussia Dortmund. Kontraktet är på 17.5 miljoner pund.

Den forward-sinnade Reus har djupa rötter i Dortmund. Han föddes där och var juniorspelare för klubben åren 2003 – 2006 innan han gick vidare till Rot-Weiss Ahlen och 2009 till Mönchengladbach, men nu tar hans hemtrakter hem den idag 22-åriga spelaren igen. Hans flickvän finns i Dortmund och när ett spelkontrakt erbjöds tog han chansen direkt.

”It’s important to me that I am in a sound and healthy environment and I know that will be the case in Dortmund,” Reus Marco.

Läs mer

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.