Tiger Woods vill ta revansch efter skandalerna

Tiger Woods
Tiger Woods är i Förenade Arabemiraten för sin 2012-debut och han är mer taggad än någonsin. Tiger Woods karriär kollapsade 2009 efter sexskandalen som krossade hans förhållande med Elin Nordegren. Golfstjärnan tog ett uppehåll, försökte göra comeback men rasade på världsrankingen. Men nu har Woods hittat tillbaka till spelet som gett honom 14 Major-titlar. Han har inte känt det så här bra på mycket länge, säger han.

”Antagligen åtta, tio, tolv år sedan jag kände mig så här bra, säger han.”

”Jag opererades 2002 och 2008. Och däremellan har det varit ytterligare lite grejer. Nu ser jag fram emot att spela en hel säsong. Det har inte hänt på ett tag”, skriver Aftonbladet.

Woods är idag rankad som 25:a i världen, men en seger i Abu Dhabi innebär en comeback till en placering som topp 10.

/Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.