Storvreta dominerade

CaperiotäbyI gårdagens match i superligan i innebandy hade Caperiotäby inget att komma med mot fjolårssegrarna Storvreta från Uppsala. Det blev utklassning när Storvreta vann borta med 11-5.

Täbylaget har haft stora svårigheter mot Storvreta under flera års tid. För två år sedan förlorade man SM-finalen mot Storvreta och sedan dess har Täbylaget förlorat någonstans runt tio matcher mot Storvreta.

Täby började bra och pressade på och skapade chanser mot Storvreta men det ville sig inte riktigt. I slutet av andra perioden var ställningen 5-1 till Storvreta när man åkte på en femminuters-utvisning. Då hade Täby chansen att närma sig när man fick spela powerplay under så pass lång tid. Man lyckades delvis, efter dessa fem minuter var ställningen 6-3 till Storvreta.

I inledningen av den tredje perioden så gick Storvreta ifrån till 7-3 sedan rullade matchen på och slutade med seger för Storvreta med 11-5.

Storvreta leder superligan med 50 poäng för Falun på 74, Pixbo på 39 och Caperiotäby på 36 poäng.

/Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.