Daniel Chopra gjorde två hole-in-one på samma runda

Stig Björne, ChopraSvenske Daniel Chopra lyckades med det näst omöjliga att göra två hole-in-one på en och samma runda. Det var i natt, svensk tid, under nattens inspelsrunda på Pebble Beach Golf Links som Daniel Chopra genomförde bedriften. Enligt Golf Digest som tillfrågat forskare som undersökt fenomenet menar att chansen att göra två hole-in-one på en och samma runda är en på 67 miljoner. Det ena slaget i kopp skedde på sjunde hålet (par 3) då Chopra sänkte en hole-in-one från 104 yards. På det 17:e hålet satte han slaget från 176 yards med en järnsjua, skriver Aftonbladet.

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.