DN: Mörk kant på Patrik Sandells rallydröm

Stig Björne, Patrik SandellDrömmen för alla svenska rallyförare är att köra cool fabriksbil i det svenska VM-rallyt. Årets dröm finns hos Patrik Sandell, 29, ny hos WRC Mini, men helt lycklig är den inte. Det finns ekonomiska tveksamheter mellan Mini och Prodrive, stallet som sköter rallysatsningen åt dem. Innan Svenska rallyt var Prodrive ett fabriksstall. Nu är de mer att betrakta som ett privatstall med fabriksstöd, hävdar engelska Autosport.se. Vad det innebär för Sandell är för tidigt att säga något om. Men det är knappast någon fördel, skriver DN.

/Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.