Golfklubban på lastbilen – cementhypotesen

Golfklubba, Stig BjörneTobias Bergman som bloggar för Golf.se försöker hjälpa en sömnlös bloggare som tagit ett foto på en lastbil med två golfklubbor monterade på baksidan av vad som ser ut att vara en cementlastbil. Golfaren som tog fotot gissar att det istället rör sig om ett renhållningsfordon.

Men ett bättre förslag tror jag kan vara cementlastbil. Antyder inte slanghålens placering det? Finns det inte antydan av cementkladd lite här och där? Om det stämmer kanske golfklubborna används  i arbetet. Klubborna ligger i två permanent monterade hållare för redskap och man kan se två längre stänger i hållarna. Om det är en cementlastbil kan tänkas att klubborna används för att bereda cementen eller kanske rensa.

Eller så är chauffören helt enkelt en golfare som åker förbi en driving range varje dag.

Läs mer

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.