Hemligt test med Schumachers nya bil

Schumacher, Stig BjörneMercedes ska presentera sin bil på tisdag fast den redan körts på Silverstone. Bilen fungerade precis som förväntat, inga barnsjukdomar, enligt Norberg Haug. De tillåtna 100 kilometerna delade Michael Schumacher och Nico Rosberg mellan sig. Första turen på banan skulle vara en hemlighet, men det finns bilder som slunkit ut på internet. På tisdag inleds det andra F1-testet i Barcelona. Michael Schumacher är först ut för då ska Mercedes köra sin nya bil. /Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.