Milan vann utan Zlatan

 

Milan vann igen

Efter utskåpningen av Arsenal i Champions League förra veckan hade Milan match i ligan mot Cesena, som för övrigt ligger i botten av tabellen. Det var den andra ligamatchen som Zlatan var avstängd efter incidenten med örfilen. Milan vann på söndagen även sin andra ligamatch utan avstängde Zlatan Ibrahimovic. Segersiffrorna borta mot Cesena blev 3–1, efter att Sulley Muntari, Urby Emanuelson och Robinho gjort målen för Milan.

Efter detta toppar Milan Serie A en poäng före Juventus. Juventus har en match mindre spelad. Milan har dock bättre målskillnad än Juventus om det kommer till det.

Zlatan och Milan får besked på torsdag om hans avstängning blir tre matcher, eller om den kortas så att han kan spela seriefinalen mot Juventus på lördag. Första domen var tre matcher men det överklagades av Milan och det är beskedet om det som kommer på torsdag.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.