Carin Koch i topp i Kina

Carin Koch, Stig BjörneCarin Koch är bästa svenska individuellt i WLC. I lagtävlingen ligger team Pernilla Lindberg och Linda Wessberg på delad fyra. Ladies European Tour testar i samarbete med China LPGA Tour ett nytt format med tre tävlingar i en – World Ladies Championship. Carin Koch noterade sju birdies, varav tre i rad på hål 10, 11 och 12 samt tre bogeys. Koch är delad sjua – två slag efter täten.

Den blågula duon Linda Wessberg & Pernilla Lindberg inledde tredagarsevenemanget på fredagen med en varsin 69-runda och delar därmed elfteplatsen i den resultatlistan som toppas av Italiens Diana Luna och hemmaspelaren Shan Shan Feng. Wessbergs & Lindbergs totala score på 138 ger Team Sweden en fjärdeplats i landskampen på Mission Hills.

Det är kinesiskt även i toppen av lagtävlingen, Feng och Li Ying Ye har 134 slag tillsammans – två före Taiwan och tre före Italien.

Källa: Golf.se

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.