Falsterbo GK alla hål öppna för spel

Falsterbo GK vid Näset hälsar via en avslappnad webbkamera-bild. Till och med havet i bakgrunden ser lugnt och stabilt ut. Temperaturen är 7-10 grader plus och det är full fart på rangen där vintertrötta svingar vevas igång, skriver Golf.se.

Falsterbo GK, Stig Björne

Alla hål är öppna för spel mot ordinarie greener men när det är frost, rimfrost eller snö spelar vi alltid mot vintergreener, dvs blå flagga.
Då greenerna kan vara väldigt mjuka så här års ber vi er att vara noggranna med att laga era nedslagsmärken, skriver klubben.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.