Fem banor runt Oslo rekommenderas

MiklagardUtanför Oslo finns flera bra banor tipsar reseexpert Fredrick Månsson på Golf.se. Om du funderar på att ta bilen till Oslo för att spela vårgolf under en långhelg rekommenderar Månson några banor. Oslo har under de senare åren kommit in i matchen vad gäller golfbanor. Tidigare var det bedrövligt. Miklagard, Losby och Hauger tycker Månsson är tre fina banor. Oslo GK är också intressant. Men Månson gillar extra mycket Tyrifjord GK nordväst om Oslo. Där bjuds på underbara vyer och ett vackert landskap. Miklagard är en erkänt fin bana en knapp halvtimme från den norska huvudstaden.

Källa Svensk Golf

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.