Stig Björne: Svensk Golf förstärker det rörliga innehållet

golf.seGolf.se utvecklar innehållet av typen rörligt material på Golf.se i samarbete med Viasat och IMG. I satsningen ingår en ny videospelaren. Tävlingsklipp kommer att blandas med intervjuer, tips och inslag från resmål.Besökaren kommer att kunna ta del av ett material där tävlingsklipp blandas med internationella resereportage från tex golfdestinationer och intervjuer.

Svensk Golf producerar redan ett stort antal instruktionsfilmer med Golfskolans tränare och har också gett ut tre DVD:er. I april lanseras en ny undersida för Golfskolan i samband med starten av säsongen.

”Vi kommer att erbjuda fräscha filmer med både våra svenska tränare samt ett antal av våra allra bästa proffs på både herr- och damsidan”, säger Wilhelm Burman, kanalchef Viasat Golf.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.