Slipa formen inför säsongen med Marlene Hedblom och Jessica Krantz

Marlene Hedblom | Foto: Dan LeppPå söndag den 6 maj kommer Troxhammars golfklubb utanför Stockholm att med instruktörterna Jessica Krantz (närspel) och Marlene Hedblom (svingteknik) att erbjuda 36 golfsugna kvinnor nyttig träning och chans att se över tekniken inför säsongsstarten, skriver Golf.se. Deltagarna delas in i två grupper och byter instruktör efter halva tiden. Kursen är en halvdag med plats för 18 deltagare på förmiddagen och 18 på eftermiddagen. Du väljer själv. Kursen kostar blott 100 kronor.

Läs mer och anmälan

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.