Golfsverige.nu söker ambitiösa sportjournalister

Mårthen BergmanSajten Golfsverige.nu vill få upp aktiviteten på sajten. För att lyckas med det söker därför Golfsverige.nu efter skrivsugna skribenter som brinner för golf, skriver redaktionschefen Mårthen Bergman.

”Vi har inte ledsnat på golf, det är inte anledningen till att det har varit dålig fart på sajten den senaste tiden. Däremot så behöver vi stärka upp vår redaktion med fler hungriga och skrivkunniga golffantaster.”

Golfsverige.nu som är en del av NewsMe AB har flera kända sportsajter som tex: Hockeysverige.se, Fotbollsverige.se och JustZlatan.com. NewsMe har vaskat fram ett 20-tal lovande journalister som numera arbetar på: DN, TV4, SVT, SR, TT och Uppsala Nya Tidning.

Så om du vill ha inträde till den svenska sportjournalistiken är NewsMe en ingång.

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.