Spela gratisgolf 21 maj till 5 juni på Bodaholm GK

Under två veckor på vardagar från 21 maj till 5 juni (9-15.00) får alla med Grönt Kort spela gratis på Bodaholm, Björklidens anläggning i höjd med Arlanda. Starttiden bokas i GIT eller via telefon. Caféet är öppet och serverar smörgåsar och korv.

Bodaholm GKGolfare har  svårt att hitta till klubben som inte ens har en postadress. Från E4:an åker man av vid Arlandastad och kör mot Sigtuna på väg 255, Gamla Uppsalavägen. Bodaholm Golf öppnades 2009 och har fått mycket fina vitsord. Gräskvaliteten är av högsta klass rakt igenom hela anläggningen.

Vi vill sätta Bodaholm på golfkartan. Det är fortfarande en okänd bana som är i ett fantastiskt skick redan nu i maj. Vi vill visa upp den och alla ska få möjlighet att spela, säger klubbchefen Jessica Klagsmark.

Moderklubben Björklidens GK

Björklidens GK har sin hemvist i Norrbotten-Västerbotten. 2010 firades 25-års jubileum. Klubben har alltid gått i bräschen för att bredda svensk golfsport – och fortsätter målmedvetet de ansträngningarna. Klubben startades 1985 och driver idag tre kvalitativa golfanläggningar som är spridda geografiskt i landet.:

Björklidens GK har sin organisatoriska hemvist i Norrbotten-Västerbotten men har tre anläggningar som är spridda geografiskt i landet:

  • Fjällnära 9-hålsbanan Björkliden i Norrland där det är spelbart från sen maj till september.
  • Citynära 9-hålsbanan Bromma Golf med stort utbud av nybörjarkurser och jätterange vid Bromma flygplats.
  • Bromma Golf är en cityanläggning och erbjuder 9 hål samt en stor träningsanläggning med över 80 träningsplatser. På Bromma Golf Course har finns Sveriges största Golfskola.

Golfklubben anordnar tävlingar, träningar, resor och en mängd sociala aktiviteter. Tävlings- och utbildningsverksamheten är samlat under namnet Golfstar. Golfstar Solo och Duo är riksomfattande golftävlingar med avslutande finalspel i Golfstar Masters.

Stig Björne

Bodaholms GK | Källa: Bjorklidensgolfklubb.se

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.