Golf: Dubbla guld till Sverige

Det blev mycket guld för svensk golf i lördags. Sverige är Europamästare. Det blev klart under lördagskvällen efter att båda juniorlagen vunnit sina respektive finalmatcher. Flickorna besegrade Spanien och pojklaget vann över Italien.

”Det blev en guldglimmande lördag för svensk golf. I Tyskland bjöd flickorna på en nervkittlande final som inte skulle avgöras förrän Isabella Deilert och spanjorskan Luna Sobron hade spelat tjugoen hål.  I Sverige höll pojkarna för hemmatrycket och bärgade guldet framför jublande publik med siffrorna 5-2”, skriver Golf.se

Läs mer

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.