Tony Ryttars program ”En resa i hästväg” ikväll

I kväll är det premiär för TV4:s nya satsning ”En resa i hästväg” (trailer) med reportrarna Tony Ryttar och Björn Ekmark. De två reser Sverige runt i jakten på vackra hästar, intressanta människor och historierna som aldrig annars berättas. Björn gör debut i TV4 Sport.

Tony Ryttar känner du igen som reporter vid TV4:s travsändningar, men för Björn Ekmark innebär kvällens program premiär i trav-tv.

”Vi ville göra något helt annorlunda inom trav-tv, och det har vi gjort också, säger Björn Ekmark.”

Filmen är uppdelad i tre avsnitt. De tre kommande onsdagarna – 19 och 26 september, samt 3 oktober. Under de tre halvtimmeslånga avsnitt får tittarna följa med på en roadtrip genom stort och smått i travsverige. Det blir skratt, hästar, vackra bilder och travfilosofi i en somrig röra.

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.