Golf.se: ”Det här laget har inget ok att bära”

GOLF. Europa har aldrig lyckats besegra USA på bortaplan i Solheim Cup. Nu ska man försöka göra det med sex rookies och yngsta laget sedan 1990. Men det är faktiskt inte så dumt som det låter, skriver Tobias Bergman.

”De säger att de har kommit hit för att skriva historia, men när man tittar på laguppställningen känns risken uppenbar att manuset blir refuserat.” … ”För att besegra USA på bortaplan i Solheim Cup är en uppgift som har visat sig fullständigt omöjlig i de tidigare sex försöken.”

Läs mer i Golf.se

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.