Arsenal la för lågt bud på Yohan Cabaye anser Newcastle

Yohan CabayeArsenal la ett bud på endast 10 miljoner pund för Yohan Cabaye i Newcastle. Lagets manager Alan Pardew, anser att det var på tok för lågt. ”Frågan om det var rätt eller fel med det budet låter jag andra avgöra, men jag vet vad jag tycker”, sa Pardew till BBC Sport.

Yohan Cabaye blev petad i ligapremiären mot Manchester City på grund av skambudet. Cabaye var med Arsenal till Manchester, men fick efter budet inte plats i matchtruppen, skriver Expressen.

”To bid on the eve of a game was not necessary. They could have bid when this game was over and it would not have been any further down the line,” he stated before agreeing that Cabaye’s ”head had been messed with”, Alan Pardew.

The Guardian skriver att de avser att gå tillbaka till Newscastle med ett nytt högre bud för mittfältaren Yohan Cabaye allt eftersom desperationen ökar för att stärka sitt eget lag, särskilt med tanke på att de tappat Alex Oxlade-Chamberlain som fick en knäskada, skriver den engelska tidningen. 

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.