Johan Elmander klar för Norwich och Premier League

Johan ElmanderNu är det bestämt. Den svenske anfallaren Johan Elmander ska tillbaka – som ett lån – till Premier League och Norwich, offentliggör Norwich på sin hemsida. Priset ska ligga på 5 miljoner kronor.

”Jag är väldigt glad och ser verkligen fram emot att börja träna med lagkamraterna och även att spela matcher. Jag vet att Norwich har fantastiska fans och det är en grym stämning på arenan samt att jag redan känner några av spelarna här”, säger Elmander på klubbens hemsida.

Johan Elmander gjorde 16 mål på 52 matcher för Galatasaray SK.

Svensken var senast i England 2011. Johan Elmander lämnar därmed Galatasaray SK i Turkiet, skriver Stefan Ottosson för Expressen.

Stig Björn, foto Wikimedia Commons

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.