Jose Mourinho indikerar att Willian Borges da Silva väljer Chelsea istället för Tottenham

Fotbollstränaren Jose Mourinho har indikerat att brasilianaren och mittfältaren Willian Borges da Silva kommer att välja Chelsea istället för Tottenham. 

Willian AnzhiNär Jose Mourinho fick frågan om Willian Borges da Silva önskemål att gå till Stamford Bridge och The Blues nickar han jakande, skriver BBC Sport. Det är underförstått att Willian lockats med att få spela Champions League fotboll, konkurrera om Premier League titeln och att få arbeta för Jose Mourinho.

Willian joined Anzhi in January for a reported £30m after five-and-a-half seasons at Ukrainian club Shakhtar Donetsk. But he has become available as the Russian side attempt to cut costs after a change in strategy by their owner.

Tottenham hade förväntat sig att lyckas bryta affären, men Chelseas ägare Roman Abramovich gick emellan och erbjöd lukrativa ”add-ons” för Tottenham, enligt BBC. Nu återstår bara att Willian signerar kontraktet.

Mourinho earlier this week suggested Chelsea would make a fresh bid for striker Rooney, 27, after their match with Manchester United on Monday. Asked on Friday how he rated his chances of signing Rooney, Mourinho said: ”I don’t care. In this moment I don’t care. I have a big match to play on Monday.”

Stig Björne, foto Wikimedia Commons

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.