Fulham – Arsenal: 1 – 3

”Arsenal fick oväntat stryk i Premier League-premiären förra helgen. Men i dag gick det bättre för det rödtröjade Londonlaget som pulveriserade stadsrivalen Fulham – och tog en efterlängtad trepoängare. Lukas Podolski sköt två mål i 3-1-segern”, skriver Expressen.

”Vem behöver Wayne Rooney, Luis Suarez eller Gonzalo Higuain? När Arsenal bortaslog Fulham med 3–1 visade Olivier Giroud och Lukas Podolski att det inte råder någon forwardskris. Londonklubben har gjort sex mål på två matcher”, kommenterar Aftonbladet.

”So just a week after the #WengerOut brigade charged about north London with pitchforks drawn, wrath spewing from their mouths, following a humbling 3-1 home defeat to Aston Villa, all is well again at Arsenal. The Gunners completed their resurrection, winning a second away game of the week – this time putting Fulham to the sword at a damp Craven Cottage”, skriver Jay Jaffa för Goal.com.

”And that’s that! Arsene Wenger and Martin Jol, who have had their differences in the past, shake hands warmly on the touchline. That’s a convincing win for the Gunners; all this silly crisis talk must surely stop now. Fulham weren’t disgraced, but the only way is up for them at home this season. The final word to Arsenal fan David Fallon, who would like to see two-goal Lukas Podolski build on his run of form: ”Must start nxt gam.” Theguardian.com

Sammanställning: Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.