Valencia värvar anfallaren Dorlan Pabon

Dorlan Pabon

Dorlan Pabon

Valencia har stärkt sitt fotbollslag med den colombianske Dorlan Pabon (25). Han spelade senast i Monterrey i Mexiko och var i slutet av förra säsongen utlånad till Real Betis. Dorlan Pabon har skrivit på ett 4-årskontrakt med Valencia som förutom La Liga också ska spela Europa League, skriver Reuters.

Valencia bekräftar även på sin officiella hemsida att anfallaren är klar för klubben, förutsatt att det inte uppstår några problem i samband med läkarundersökningen i dag. Valencia meddelar att Dorlan Pabon kommer presenteras för pressen i morgon klockan 19.30, skriver fotbolltransfers.com.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.