Golf: Pitch Shot – Instructions by Todd Anderson

Todd AndersonLearn the key to hitting a solid pitch shot.

”Todd Anderson is Director of Instruction at the Sea Island Golf Club and one of the top golf instructors in the United States. His teaching methods have been proven to be successful with players of all levels.

A PGA Professional since 1987, Anderson is the 2010 National PGA Teacher of the Year. He also won the 2009 Georgia Section Teacher of the Year, the South Florida Section PGA Teacher of the Year for 1999, PGA Teacher of the Year award for Southeast Florida in 1995 and 1996.”

TAgolf.org

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.