Zlatan Ibrahimovic gjorde snabbaste målet genom tiderna

Domaren hann knappt blåsa i gång matchen i Astana. Zlatan tog emot en passning från Albin Ekdal, vände sig snabbt om och klippte till direkt. Redan efter 27 sekunder satte Zlatan bollen i nätet innanför vänstra stolpen bakom Maksat Bayzhanov. Det blev det 45:e mål i landslaget, skriver Aftonbladet Sport.

Det blev det snabbaste målet genom tiderna i en svensk tävlingslandskamp. Men Zlatan jagar också Sven Rydells målrekord. Nu har han bara fem mål kvar innan han övetrumfar Rydells 49 mål.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.