Francesco Tottis kontrakt med Roma kan förlängas

Francesco Totti, Stig Björne SportFrancesco Tottis kontrakt med Roma går ut sommaren 2014. Nu verkar klubben vara på väg att förlänga tiden med sin legend, skriver Fotbollskanalen.

Francesco Tottis nya kontrakt med Roma har dragit ut på tiden men nu verkar parterna vara nära att komma överens. Enligt Corriere dello Sport är det ca 4 miljoner kronor som skiljer parterna åt. Förhoppningen är att kunna presentera det nya kontraktet innan derbyt den 23 september.

Totti har spelat för Roma hela sin karriär och är den spelare som spelat flest matcher för klubben och är även dess, genom tiderna, bäste målskytt.

Italienaren Francesco Totti (1976-) är lagkapten för Roma. Totti var med och vann VM 2006 med det italienska landslaget. Utöver sin fotbollskarriär är Totti UNICEF-ambassadör. Francesco Totti har spelat för Roma sedan 1992 och är den spelare som spelat flest matcher för klubben. 2008 blev Totti den första spelaren att göra 200 mål för Roma, enligt Wikipedia.

Stig Björne, foto Wikipedia

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.