Jordi Alba skadad efter konfrontation med Sevilla

Barcelonas Jordi Alba kan inte spela på minst 3 veckor efter att han har skadat knät i matchen mot Sevilla i lördagens, en match som slutade 3-2. Sanchez rädda matchen i sista minuten, skriver ”Espnfc.com”.

”I was lucky because the ball came to me and I was able to score the match-winning goal.”

I söndags skrev medierna att Alba fått muskelfibrer sönderslitna i höger knä. Jordi riskerar nu att inte kunna spela förrän efter nästa månads paus. Han kan missa 6 matcher för Barcelona inklusive matcherna i Champions League mot Ajax och Celtic.

Javier Mascherano: ”We have to improve a lot. It was because of our errors they tied the match. What we can’t allow is have a two-goal lead and have what happened happen.”

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.