Basel nockade Chelsea

Chelsea ledde och såg ut att gå mot en säker premiärseger hemma mot Basel i Champions League. Men schweizarna ville annat och vände matchen inom loppet av tio minuter. Mohamed Saleh och veteranen Marco Streller blev matchhjältar när Basel slog tillbaka Chelsea på Stamford Bridge. Efter segern i turneringen 2012 blev förra säsongen inte alls vad de hoppats på. Uttåg redan i gruppspelet innebar en ny chans i Europa League, där det som bekant gick desto bättre. Nu när Chelsea var tillbaka i finrummet blev nederlaget dock ett faktum, skriver Svenska Fans och Eurosport.

Stig Björne

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.