Malmö FF uppvaktar Falkenbergs supertalang Niclas Eliasson

Niclas-Eliasson-Stig-Björne-SportNiclas Eliasson (U19-landslagsspelare) även kallad ”Samba-Nicke” har redan börjat att hänga med Malmö FF. Eliasson är största framtidsnamnet i Falkenberg, serieledare i superettan, skriver Expressen Sport.

Elisasson har hittills 2013 gjort nio målgivande passningar. Han beskrivs som en offensiv yttermittfältare och mycket bollskicklig artist. Själv säger han att han försöker spela fram sina medspelare och han toppar även årets assistliga.

Den Falkenbergsfödde Niclas Eliasson avslöjar nu att han blivit kontaktad av flera storklubbar.

Nästan alla i allsvenskan har visat intresse. Jag har varit runt i en del föreningar och kollat. Nu var jag inbjuden till Malmö. MFF är ett spännande lag med en fantastisk arena, det känns klart intressant, säger Eliasson.

Elisasson har ett år kvar i Falkenberg, som kan gå upp i allsvenskan.

Stig Björne, foto: Fotbollstransfers.com

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.