Lionel Messi siktar på Raúl González Blanco Champions League rekord

Lionel Messis kommer att försöka slå Real Madrid-legendaren Raúl Gonzalez Blancos Champions League-rekord, men det viktigaste är att vinna matcher, tillägger han.

Raul Gonzalez Blanco

”The prolific attacker is keen to add his name to the record books by overtaking the Real Madrid legend on 71 goals but added that success with Barca remains his top priority.Messi has targeted breaking Real Madrid icon Raul’s Champions League goalscoring record but added that winning trophies remains his main objective”, skriver Goal.com

Lionel Messi gjorde i onsdags ett hattrick i vid Barcelonas 4-0-seger mot Ajax i den första gruppspelsmatchen. Messis mål innebar sammanlagt 62 mål i Champions League-sammanhang. Det är endast nio mål efter Real Madrids Raúl Gonzalez Blanco. Raul är en stor ikon inom den spanska klubben Real Madrid. Han har spelat fler än 100 matcher för det spanska landslaget och är dess näst bästa målskytt genom tiderna, skriver Wikipedia.

Stig Björne sammanfattar fotbollsmedia, foto på Raúl, Wikipedia

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.