Anders Lindblad: Bäddat för en Stenson-effekt

Pengarna är en sak och prestationen en annan. Henrik Stenson hade säkert inte en tanke på den galna prischecken när han vann igår, skriver Anders Lindblad på SvD Sport. ”Nu tror jag på Stenson-effekt – och en efterlängtad blågul Majorseger”.

Tiger Woods är nu rankad världsetta. Adam Scott och Phil Mickelson därefter tätt inpå kommer den 37-årige svenske Stenson.

”Samtidigt är jag övertygad om att hans storspel också drar med sig övriga svenskar i en slags Stenson-effekt.”

Det vore inte dumt.

Stig Björne

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.