Henrik Stenson klar för Nordea Masters 2014

Henrik Stenson är nu klar för Nordea Masters 2014. Tävlingen spelas för första gången på PGA National i skånska myllan. Stenson vilar upp i hemmet i Florida efter den uppmärksammade segern i PGA-slutspelet, där han vann omkring 75 miljoner kronor, skriver DN Sport.

Sedan franska Lagardère Scandinavia köpt den svenska ET-tävlingen av Björn Örås är saken biff att tävlingen spelas på PGA National 2014 och 2015, skriver Golf.se.

”Det var tre år sedan jag spelade Nordea Masters sist. Då gick det inte så bra, men jag hoppas att formen håller i sig”, säger Stenson i ett pressmeddelande.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.