Arsene Wenger: ”Jag vill stanna för alltid” [i Arsenal]

Arsene Wenger, Stig Björne SportDen 63-årige tränaren Arsene Wenger är sedan 1996 tränare för det engelska storlaget Arsenal FC. Wenger insisterar nu att han vill signera ett nytt avtal för Arsenal efter att Stan Kroenke uppmanat Wenger att förlänga kontraktet. 

”I’m very honoured to have the support of Stan Kroenke. That is something that is very positive for me” .

Wengers pågående kontrakt går ut i slutet av innevarande spelsäsong.

Arsène Wenger har gjort många bra köp av fotbollsspelare, t ex Patrick Vieira, Thierry Henry, Francesc Fabregas, Bacary Sagna, Alexandre Song och Fredrik Ljungberg. Arsène Wenger anses nu vara en av världens bästa fotbollstränare, enligt Wikipedia.

Stig Björne, foto Wikimedia Commons

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.