Flyg direkt från Arlanda till golfen i Los Angeles eller San Francisco

Under våren 2014 startar nya flyglinjer som går direkt från från Arlanda till Los Angeles och San Francisco. Golf.se presenterar 10 restips för den som vill flyga med en 787 Dreamliner för att golfa i Kalifornien.

Just nu går det bara att flyga direkt från Sverige till Chicago och New York, men SAS har under året startat nonstop-flights från Köpenhamn till San Francisco. Nu kommer även Norwegian med direktflyg. Under våren 2014 utökas den nordamerikanska marknaden med direktlinjer till LA och Oakland.

Här följer Svensk Golfs tio bästa tips på vad du kan göra i Kalifornien

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.