PSG fortsätter vinna

Det går bra för PSG nu i Champions League. För bortabesegrade man grekiska Olympiakos med 4-1 i första omgången. Därefter vann man stort – 3-0 – hemma mot portugisiska Benfica. Zlatan Ibrahimovic stod för två av målen och var med och spelade fram till det tredje målet. Franska l’Equipes förstasida består av en bild av Zlatan med rubriken ”Zlatan skojar inte” får en åtta i betyg på tiogradig skala.

Segern mot Benfica innebär att PSG nu är obesegrade i elva raka matcher. I helgen väntar dock Marseille som kan vara svåra att slå.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.