CSKA vann till slut

Det har inte gått något vidare för CSKA Moskva (med Pontus Wernblom och Rasmus Elm i laget) i Champions League hittills. Häromdagen ställdes man mot ett på papperet lite lättare motstånd – Viktoria Plzen från Tjeckien. Inledningsvis började det tungt för CSKA då Victoria Plzen gjorde 0-1 direkt i inledningen. Men det ryska laget visade på kämpatakter och till slut var man ikapp och ledde med 2-1 i halvtid. Det som var mest anmärkningsvärt är 3-1 målet för CSKA. Plzens målvakt ska stanna bollen innan ha skjuter iväg den men missar helt och bollen rullar in i mål. Se klippet på någon av kvällstidningarna. Plzen hann med att göra 2-3 men nådde inte ända fram. Plzen ligger nu sist med två förluster.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.