Ezequiel Lavezzi fällde fokuserad kameraman

PSG:s Ezequiel Lavezzi fällde en fokuserad kameraman efter segern mot Marseille. Ett roligt skämt? Nej det tyckte inte kameramannen Bruno Vildé som föll med en kamera värd 700,000 kr.

PSG vann mot Marseille i söndags, trots att laget hamnat i underläge med en man kort på plan, ändå vann de. Den argentinske anfallaren Ezeqiuel Lavezzi ville skoja lite extra – men frågan är om han gick över gränsen, skriver Aftonbladet Sport.

Lavezzi såg att en kameraman fokuserat följde Zlatan Ibrahimovic promenad över planen. Lavezzi kröp ihop till en liten boll framför kameramannen som snubblade. Kameramannen, Bruno Vildé, snubblade över PSG-spelaren med den dyra kameran i backen.

”Jag kollade bara på min monitor. I vanliga fall tittar jag ner i marken var femte meter för att se till att jag inte stör några av spelarna. Men så plötsligt fäller Lavezzi mig. Jag blev förbannad, jag trodde ju först att det var mitt fel”, säger Vildé till l’Equipe.

Varken Lavezzi, Vildé eller kameran blev skadad. Lavezzi ångrade ändå skämtet och sökte upp kameramannen för att be om ursäkt. Han lovade då bort sin matchtröja nästa gång Vildé filmar PSG.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.