Bok: Alex Fergusons Autobiography

Alex Ferguson My Autobiography

Alex Ferguson annonserade att han går i pension som manager för Manchester United efter 27 år i lagets tjänst. Under hans år har Manchester vunnit Premier League 13 gånger. Han anses bla därför vara en av den engelska fotbollens bästa managers genom tiderna, skriver Amazon.

”Sir Alex created a purposeful, but welcoming, and much envied culture at the club which has lasted the test of time.”

Under de senaste 25 år har Manchester United genomgått dramatiska förändringar. Den enda konstanten har varit ledarskapets höga kvalitet vilket lett till att laget även vunnit Champions League två gånger.

Kök boken på Amazon UK (tullfritt)

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.