David Beckhams bok kommer ut 31 oktober 2013

David Beckham

David Beckham är en av världens mest kända fotbollikoner. I maj 2013 kom Beckham med beskedet att han lämnar fotbollen. Hans 20-åriga karriär har varit enastående och han slutar förmodligen med perfekt timing, på den absoluta toppen av sin förmåga. 

David Beckham har genom åren burit Manchester Uniteds, Real Madrids, LA Galaxys, AC Milans, Paris Saint-Germains och Englands lagtröjor. Han var lagkapten för England 58 gånger och har med sina medspelare vunnit 115 internationella troféer.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.