Pim-Pim utslagen

Han tog sig genom kvalturneringen med bravur och vann sedan första matchen i huvudomgången på ett övertygandet sätt. Detta efter att ha varit bort från proffstennisen i ett par år. Men i andra omgången tog det stopp mot världselvan Molos Ranoic från Kanada.

Joachim ”Pim-Pim” Johansson fick se sig besegrad med 2-6, 6-7 (tiebreak) under torsdagens match. Förlust men ingen dålig match mot en spelare som är rankad så pass högt.

Trots framgångarna tycks det inte bli någon längre comeback för 31-åringen som tycks ha potential att klättra rejält på ATP-rankingen.

Han säger; – Det finns ju en anledning till att jag slutade för två år sedan. Och jag trivs så bra med det jag gör nu. Men jag vill tacka alla för stödet, det var fantastiskt. Det är sådana här stunder man kommer att minnas efter karriären.

Följ den fortsatta turneringen på: Stockholmopen.se

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.