Nära för Malmö FF

Det satt ganska långt inne för Malmö i matchen mot Stockholmslaget Brommapojkarna. Det var oavgjord med bara minuter kvar. Malmös Guillermo Molins 2–1-mål gjorde dock att Malmö fortsatt har guldet helt i egna händer.

Malmö FF visade upp sin bästa sida under första halvlek och skapade massor av chanser. Inte förrän strax före paus lyckades Malmös Magnus Eriksson spela fram Molins (som till slut blev tvåmålsskytt) som behärskade gjorde 1-0. Det såg ut som att Malmö skulle ha det hela under kontroll till Brommapojkarna gjorde 1-1 i den 68:e minuten. Sedan tog det alltså till slutet innan Malmö hade rett ut det hela med sitt 2-1 mål.

MFF leder nu serien med minst fem poäng inför nästa helg. Tar MFF tre poäng mot Elfsborg är guldet i Skåne.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.