Chelsea slog Arsenal i Londons ligacupsderby med 2-0

Carl Jenkinsons dåliga hemnick gav Azpilicueta fritt läge, och snart var 1-0 ett faktum. En kanon från Juan Mata fixade sedan fram slutresultatet 2-0.

Båda lagen ställde upp med reservbetonade startelvor där det handlade om att lufta många spelare som annars ofta hamnar på bänken, tillsammans med ett fåtal ordinarie kuggar, skriver Aftonbladet Sport.

Efter 25 försökte Laurent Koscielny nicka tillbaka bollen till Fabianski, men den nådde inte fram och Azpilicueta hann emellan. Han kunde då enkelt sätta 1-0 för Chelsea. Juan Mata fortsatte med ett långskott för Chelsea som satte 2-0. Arsene Wenger bytte ut Nicklas Bendtner, som för ovanlighetens skull fått chansen i förstauppställningen. Det märktes dock att dansken inte var i toppform efter sin långa tid utanför fotbollen, skriver Aftonbladet.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.