Real Madrid med Cristiano Ronaldo vann överlägset

Real Madrid hade lite svårt mot Barcelona och förlorade med 2-1. Mycket talar för att Real skulle ha fått straff en eller två gånger men det blev inget. Barcelona fortsätter dominera i ligan.

Real Madrid och Cristiano Ronaldo fick dock en skön revansch mot Sevilla när man vann med hela 7-3 efter bland annat en hattrick av Ronaldo. Reals förvärv från Premier League Gareth Bale gjorde de två första målen i matchen för Real mot Sevilla. Därefter tog Ronaldo över showen. Han satte sitt första mål (3-0) på straff i den 32:a minuten. Tvåan kom i den 60:e när han satte 5-2-målet. Målen fortsatte att trilla in i matchen. Sevilla reducerade på nytt tre minuter senare när Ivan Rakitic satte sitt andra mål i matchen. Men sedan slog Ronaldo till igen i den 72:a minuten och fullbordade sitt hattrick 6-3 målet. Hittills har Ronaldo gjort elva mål i La Liga och sju i Champions League.

Rakitic fick också chansen att göra ett hattrick, men han missade en straff. Sevilla fick M’Bia utvisad i slutet av matchen och därefter gjorde Reals Karim Benzema 7-3 som blev slutresultatet.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.