Premier League – Arsenal fem poäng före Liverpool

Fem poäng före 2:an i tabellen. Arsenal fortsätter att övertyga i Premier League. Säsongens två formstarkaste lag, Arsenal och Liverpool, drabbade samman på Emirates Stadium under lördagskvällen, skrivet aftonbladet Sport. 

”Matchen inleddes i ett rasande tempo, och hemmalaget fick en drömstart när Santi Cazorla påpassligt höll sig framme efter en retur och satte 1-0 i nättaket efter 19 minuter”, skriver Europsort.se

”Folk har varit skeptiska till oss så här långt under säsongen men dagens insats kommer att förbättra vårt självförtroende och få fansen bakom oss… Fem poäng före de andra är positivt och skönt, men det är mycket kvar av säsongen säger Arsene Wenger enligt BBC.

Nu är Arsenal fem poäng före Liverpool och Chelsea, som delar 2:a platsen, i Premier League.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.