Liverpool och City briljerade

Liverpool forsätter att övertyga i Premier League. I helgens match går man och vinner borta mot Tottenham med hela 0-5 vilket ju är sanslöst. Tittar man i formtabellen över de senaste omgångarna så toppar man den före Manchester City.

Stig Björne

City som för övrigt spelade ut ligaledande Arsenal i helgen och vann hemma med hela 6-3. Chelsea vann hemma över Crystal Palace. Detta gör att poängavståndet i toppen av tabellen krymper och nu skiljer endast två poäng upp till Arsenal i toppen för Liverpool och Chelsea med City har tre poäng upp. Manchester United som har sladdat i tabellen tog en säker seger borta mot Aston Villa i helgen och man vann med 0-3. En lite revansch. Man ligger nu på åttonde plats i tabellen med tio poäng upp till Arsenal. Det återstår två omgångar innan januariuppehållet.

Tottenham – Liverpool     0:5                

Norwich – Swansea           1:1                

Aston Villa – Man Utd      0:3                

Hull – Stoke                       0:0                

West Ham – Sunderland   0:0                

Newcastle – South.            1:1                

Everton – Fulham             4:1                

Chelsea – Crystal Palace   2:1                

Cardiff – W.B.A.               1:0                

Man City – Arsenal           6:3                

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB. Stig Björne är idag VD för SKB Näringslivsutveckling.